Fontos tájékoztató!

Tisztelt Olvasó!

Célunk, hogy olyan szállások szerepeljenek az oldalon, ahol közvetlenül a tulajdonossal kommunikálhatnak, megtakarítva ezzel a jelentős közvetítői díjakat. Sok esetben gondot okoz a nyelvismeret (nem az angol és a német a preferált nyelv), így igyekszünk néhány olyan szállásadó hirdetését (esetleg weblapját) is megjelentetni oldalunkon, akik magyarul is jól beszélnek.

Hangsúlyozzuk viszont, hogy az itt megjelent szállások és azok linkjei fizetett hirdetések és azok tartalmáért, valamint a háztulajdonos korrektségéért az oldal szerkesztői semmilyen felelősséget nem vállalnak! A montenegro-utazas.info nem foglalkozik utazásszervezéssel, szállások bérbeadásával! Bár a legtöbb esetben a háztulajdonosok becsületesek és a turizmus fontos, megbecsült bevételi forrás a számukra, szélhámosok mindenhol előfordulhatnak a világban. A kockázati tényezőt csökkentheti, ha a fórumon megkérdezi a szállásokat már megjárt turisták véleményét, így kerülve el a kellemetlen, váratlan helyzeteket. Előfordul, hogy mi is ismerjük a szállásadót, mivel a képek és az adatok gyűjtése során mi is lehajtottuk a fejünket valahol. Ezeket a szállásokat megjelöljük, biztosítva arról a felhasználót, hogy a szállás valóban létezik.

Szállásadóknak:
Amennyiben Ön hirdetni szeretne oldalunkon, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
(Ha a szállása a Kotori-öböl valamely településén található, úgy barter is szóba kerülhet, tekintettel arra, hogy június első felében fotózunk a helyszínen, így szállásra is szükségünk lesz.)